www.articoli.ro
Your Ad Here

Vindem urgent domeniile: www.roautomobile.ro, www.deprezentare.ro, www.articoli.ro, www.giornale.ro, www.precio.ro, www.daluz.ro, www.todoelmundo.ro, www.vendita.ro Asteptam absolut orice tip de oferta. Contactati-ne la adresa: mihai_dev001@yahoo.com
Bonus: site + baza de date.

Conditii de utilizare(articoli.ro)

Aspecte generale

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest site va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre dumneavostra si articoli.ro.
Termenii si conditiile de utilizare se refera la toate resursele puse la dispozitie cititorilor nostri.
Articoli.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze termenii si conditiile in orice moment, fara a anunta in prealabil membrii inregistrati.
Ne rezervam de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al siteului in orice moment fara a anunta in prealabil.
Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website.
In cazul in care continuati sa utilizati acest site si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii de utilizare, inclusiv modificarile survenite.

Confidentialitate

Pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavostra, adresa de e-mail, numarul de telefon, etc. .
Cand vizitati si navigati pe site-ul nostru, sau cand comunicati cu noi prin acest mijloc, articoli.ro inregistreaza numai informatiile pe care dumneavostra ni le oferiti in mod voluntar.
Articoli.ro poate folosi datele dumneavoastra si pentru a va oferi informatii despre servicii si / sau produse, oferite de catre articoli.ro sau de partenerii sai, despre care noi credem ca vi se potrivesc sau corespund intereselor dumneavoastra sau care asigura buna functionare a acestui site.
Articoli.ro va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.
Prin acceptarea acestor termeni si conditii va dati acordul in mod expres ca anumite date personale ale dumneavoastra sa fie stocate si prelucrate de catre articoli.ro si declarati expres ca ati luat la cunostinta de prevederile legii 677/2001.
Conform prevederilor acestei legi, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii de date personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre vizita dumneavostra pe site: sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dumneavostra prin site-ul nostru.
Toate aceste informatii colectate de articoli.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor.

Securitatea utilizatorilor

In timpul procesului de inregistrare trebuie sa alegeti un nume(utilizat pe site) si o parola pe care sa o folositi la autentificare.
Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile ce pot aparea prin utilizarea sau instrainarea acesteia.
Puteti modifica parola si profilul personal(adresa de e-mail sau alte date cerute la crearea contului dumneavostra) in orice moment.
Sunteti de acord sa anuntati imediat administratorul siteului de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate prin intermediul paginii de contact.
Este responsabilitatea dumneavoastra sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica(e-mail) la care mesajele sunt trimise este cea corecta.

Sistemul de garantii

Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate.
Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse.
Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste acest site.
Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte.
Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt.
Este responsabilitatea dumneavoastra sa evaluati increderea si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri.
Este reponsabilitatea dumneavostra sa inregistrati si sa mentineti un profil personal corect astfel incat sa primiti informatii sau cereri precise prin articoli.ro.
Nu oferim niciun fel de garantie ca: acest site va corespunde cerintelor dumneavostra, va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii site-ului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea siteului va corespunde asteptarilor dumneavostra sau orice erori ale site-ului vor fi corectate.

Limitari de raspundere / responsabilitate

Articoli.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in acest site si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Cu toate acestea, nu suntem responsabili pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de dumneavostra sau de alti membri inregistarti.

Conditii de participare si colaborare

In mod expres, sunteti de acord ca articoli.ro nu va fi responsabila pentru niciun fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui site, sau orice alt aspect relationat acestui site.
Accesul la informatiile de pe site este gratuit.
Accesul la mai multe resurse pe site este conditionat de inscrierea ca membru al articoli.ro.
Inscrierea pe siteul articoli.ro este gratuita si implica completare tuturor campurilor cerute in formularul de inscriere.
Sunt interzise orice comentarii, discutii pe forum sau articole precum si orice texte cu caracter defaimator, limbaj abuziv, vulgar, instigator, de hartuire, obscen, profanator, pornografic sau de amenintare.
Ne rezervam dreptul de a efectua corecturi asupra textelor inscrise in site, urmarind in primul rand remedierea unor greseli si nu mesajul sau contextul materialelor.
Ne rezervam dreptul de a nu publica, de a sterge sau edita orice materiale fara obligativitatea unei explicatii.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul textelor inscrise si nu raspundem pentru acuratetea, integritatea sau continutul informatiilor disponibile in site.
Indiferent de calitatea sau pozitia autorului unui material, textul exprima creatia sau parerea autorului respectiv si nu neaparat parerea sau atitudinea articoli.ro
Toate mesajele adaugate pe siteul nostru exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu al articoli.ro, de aceea nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre participantii la discutii.

Termeni de intrerupere sau suspendare

Calitatea de membru poate fi oricand revocata (temporar sau definitiv) de catre articoli.ro in cazul nerespectarii acestor termeni.
Articoli.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui site fara a anunta in prealabil in cazul in care consideram ca ati incalcat sau nu ati actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui site.
Sunteti de acord ca articoli.ro nu-si asuma niciun fel de responsabilitate fata de dumneavostra sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului la acest site.
In cazul in care aveti observatii sau sugestii cu privire la termenii si conditiile de utilizare va invitam sa ne contactati prin intermediul sectiunii contact.